MichaelOnze songcoach: Michael van Breemen

 CV 

Opleiding:
-Hogeschool voor de Kunsten Arnhem: kerkorgel -Hogeschool voor de Kunsten Arnhem: schoolmuziek, koordirectie, stemvorming, piano -Hogeschool voor de Kunsten Utrecht: kunst-en mediamanagement

Michael is als 15-jarige bij een jongerenkoor begonnen als organist. Twee jaar later is hij daar gaan dirigeren en in de opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten via Joop Schets heeft hij zijn eerste koor gekregen. 

Daarna volgt er een rijke schakering aan koren, projecten en theatervoorstellingen. Zo heeft hij programma's gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neefs, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. 

Met zijn koren heeft hij concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

Op dit moment is hij werkzaam als dirigent/pianist bij verschillende koren en projecten. Daarnaast doet hij zangworkshops (www.vocalworkshop.nl), vocalcoaching, schrijft muziek (www.letsmakeyoursong.nl) en is bedenker en eigenaar van de website www.geefeenliedkado.nl

Promovideo

 

“SponsorKliks,

Het is nu mogelijk om bestellingen te doen bij één vande bekende (web)winkels. De bestel procedure is niet anders dan u doorgaans al gewend bent. Het enige verschil is dat de webwinkel nu een tegenprestatie levert in de vorm van een sponsorbedrag aan Popkoor SurpriSing.